Postipuiston Pysäköinti Oy:n pysäköintilaitoksen autopaikkaohjeistus

Osakasyhteisöjen isännöitsijöille ja autopaikan vuokralaisille

POSTIPUISTON PYSÄKÖINTI OY:N PYSÄKÖINTILAITOKSEN AUTOPAIKKAOHJEISTUS

Postipuiston Pysäköinti Oy:n pysäköintilaitoksessa osoitteessa Kollikatu 5 on autopaikan käyttäjien osalta ollut edelleen epäselvyyttä sähköautojen latauspaikkoihin pysäköimisen osalta. Palautteiden perusteella Postipuiston Pysäköinti Oy tarkensi kevään 2023 aikana autopaikkaohjeistustaan ja autopaikkaohjeistus on toimitettu toukokuussa 2023 taloyhtiöiden/osakasyhteisöjen isännöintitoimistoihin, joiden tehtävänä oli toimittaa autopaikkaohjeistus ja tiedote kaikille autopaikan vuokraoikeuden saaneille autopaikan käyttäjille. Päivitetty autopaikkaohjeistus on julkaistu Postipuiston Pysäköinti Oy:n verkkosivuilla www.postipuistonpysakointi.fi.

Kollikatu 5:n pysäköintilaitoksessa on kuudessa (6) kerroksessa yhteensä 434 autopaikkaa, joista 50 autopaikkaa ovat sähköautojen latauspaikkoja ja ne sijoittuvat pysäköintilaitoksen 1. kerrokseen. Lisäksi pysäköintilaitoksessa on 2 LE-autopaikkaa (inva-paikkaa) ja 19 moottoripyöräpaikkaa.

Postipuiston Pysäköinti Oy on vuokrannut autopaikkojen vuokraoikeuden taloyhtiöille autopaikkavelvoitteiden mukaisesti ja taloyhtiö vuokraa autopaikkojen vuokraoikeuden edelleen omille asukkailleen.

Pysäköintilaitoksen autopaikat ovat nimeämättömiä, joka tarkoittaa sitä, että autopaikan vuokralaisella on oikeus pysäköidä pysäköintilaitoksessa olevalle vapaalle autopaikalle. Pysäköintilaitoksessa on yhteensä 50 sähköautojen latauspaikkaa ja 2 LE-autopaikkaa. Sähköautojen latauspaikat on tarkoitettu ensisijaisesti sähkö- ja hybridiautojen pysäköintiin ja lataamiseen. Muiden kuin sähkö- ja hybridiautojen pysäköinti on kielletty latauspaikoilla paitsi, jos pysäköintilaitoksessa ei ole sillä hetkellä muita vapaita autopaikkoja. LE-paikat on tarkoitettu ensisijaisesti liikkumisesteisten autoilijoiden käyttöön, joilla on voimassa oleva liikkumisesteisten pysäköintitunnus.

Postipuiston Pysäköinti Oy autopaikkaohjeet 4.1.2024

POSTIPUISTON PYSÄKÖINTI OY:N VERKKOSIVUT

Postipuiston Pysäköinti Oy:n verkkosivut www.postipuistonpysakointi.fi on tarkoitettu osakasyhteisöille/taloyhtiöille ja autopaikan vuokralaisille. Verkkosivustolla löydätte tietoa pysäköintiyhtiöstä, tiedotteita ja yhteystiedot.                  

Yhteistyöterveisin

Postipuiston Pysäköinti Oy