image-703

Pysäköinti

Huolto
Tapiolan Lämpö
Puhelinpalvelu arkisin klo 8.00 – 16.00 ja huoltopäivystys (24/7): 020 750 5300

Siivous
KTN-Kiinteistöpalvelut Oy
010 773 5350

Lataustolppien vikailmoitukset
Liikennevirta Oy
0800 02200

Pysäköintipaikkojen vuokraaminen

Postipuiston Pysäköinti Oy vuokraa merkintä- ja käyttösopimuksen tehneille taloyhtiöille autopaikkoja pysäköintilaitoksista. Tiedot merkintä- ja käyttösopimuksista saatte taloyhtiönne isännöitsijältä. Postipuiston Pysäköinti Oy vuokraa autopaikat taloyhtiöille, jotka vuokraavat ne edelleen asukkailleen. Kulkutunnisteet pysäköintilaitoksiin saatte oman taloyhtiönne isännöitsijältä. Pysäköintilaitoksien autopaikat ovat nimeämättömiä, joten auton voi pysäköidä vapaana olevalle paikalle. Sähköautojen latauspisteet saat käyttöön rekisteröitymällä Liikennevirta Oy:n asiakkaaksi heidän sivuillaan. Sähköautoilijat (virta.global)

Pysäköintihallit

Pysäköintihalleja ja sen ulkoalueita huoltaa ja ylläpitää Postipuiston Pysäköinti Oy:n sopimuskumppani Tapiolan Lämpö Oy. Porrashuoneiden ja hissien siivouksesta vastaa KTN-Kiinteistöpalvelut Oy. Pysäköintihallit pestään koneellisesti 1-2 kertaa vuodessa. Sähköautojen latauspisteitä operoi Liikennevirta Oy.

image-721

Postipuisto

Postipuisto on vilkkaasti rakentuva alue, jonka liikennejärjestelyt ja joukkoliikenneyhteydet paranevat rakentamisen edetessä. Postipuiston ensimmäiset asuntokohteet valmistuivat loppuvuonna 2020, ja rakentaminen jatkuu alueella aktiivisena 2020-luvun puoliväliin saakka. Kadut rakennetaan lopullisesti valmiiksi sitä mukaa, kun rakentaminen etenee ja kun se rakentamislogistiikan puolesta on mahdollista.
Postipuistossa on voimassa aluepysäköintikielto, joka sallii pysäköinnin vain erikseen merkityille pysäköintipaikoille. Näitä paikkoja ovat P-merkeillä osoitetut kadun varressa sijaitsevat pysäköintipaikat, erilliset pysäköintialueet tai pysäköintihallit. Muilla paikoilla pysäköinti on kielletty.

image-661

Usein kysytyt kysymykset

  • Postipuiston Pysäköinti Oy vuokraa autopaikat taloyhtiöille, jotka vuokraavat ne edelleen asukkailleen. Kulkutunnisteet pysäköintilaitoksiin saatte oman taloyhtiönne isännöitsijältä.

  • Postipuiston Pysäköinti Oy päättää vuosittain varsinaisessa yhtiökokouksessaan autopaikkojen käyttömaksun, joka veloitetaan vuokrasopimuksen tehneiltä taloyhtiöiltä. Taloyhtiö määrittelee itse asukkailtaan perittävän autopaikkavuokran.

  • Postipuiston Pysäköinti Oy:llä on sähköautojen latauspisteiden osalta sopimus Liikennevirta Oy:n kanssa, joka vastaa sähköautojen latauspisteiden käytöstä ja veloituksista.

  • Postipuiston Pysäköinti Oy määrittää sähköautojen latauspisteiden veloituksen. Tällä hetkellä latausmaksu on 20 senttiä / kWh.